Schrijven

 
  • Zit jij om een pakkende tekst verlegen?
  • Ben jij een (startende) ondernemer en heb je duizend-en-een ideeën, maar krijg je ze niet op papier?
  • Kun je de juiste woorden niet vinden om jouw unieke verhaal te vertellen?
  • Twijfel je over de opbouw van je tekst, weet je niets van interpunctie en vind je werkwoordspelling een regelrechte ramp? 

Kortom: Kun je wel wat creatieve schrijfhulp gebruiken?

Geen zorgen!

Op Gevoel is naast een merk met eigen teksten, ook een creatieve schrijversdienst. Met liefde en plezier help ik jou de juiste woorden op papier te krijgen.

Vanuit mijn passie voor woorden, de oprechte aandacht voor jou én mijn in- en aanvoelende vermogen, stem ik mij af op jou en jouw wensen. In ons contact “lees” ik jou tussen de regels door. Ik stel verdiepende en verhelderende vragen en denk creatief met je mee. Op die manier ontstaan de mooiste, persoonlijk passende teksten op papier.

Uniek en authentiek. Precies, zoals jij!

Mogelijkheden

- Redigeren -

Bang voor spel-, taal en stijlfouten in je teksten? Laat ze door mij redigeren.

- Op Maat -

Op zoek naar een passende tekst voor een bijzondere gelegenheid? Wil je jouw vriendin, die zoveel voor je doet met een persoonlijk gedichtje in het zonnetje zetten? Of lukt het je maar niet een pakkende oneliner voor je bedrijf te verzinnen?

Samen vinden we de juiste woorden!

- Jouw Verhaal -

Vanuit mijn achtergrond als coach ben ik zeer geïnteresseerd in jouw verhaal. Iedereen heeft immers een verhaal. Een verhaal, zoals er geen ander is. Een verhaal dat het, naar mijn mening, verdient om verteld te worden. Ik vind het heerlijk om jouw verhaal te vangen. Te verwoorden. De kern te vinden en de rode draad te ontrafelen.

Maar het gaat natuurlijk niet om mij. Het gaat om jou. Jouw verhaal vertellen heelt. Het doet recht aan wat er geweest is, wat gaat komen, maar bovenal aan dat wat er nu is.

Het is mogelijk jouw unieke verhaal door mij te laten verwoorden. We zoomen dan in op je kernwaarden, opmerkelijke en belangrijke gebeurtenissen, keuzes die bepalend waren, je visie en je missie in het leven én dat waarvan je droomt en geniet.

Het tekstdocument is een ANKER, waaruit je inzichten haalt voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Maar ..

Jouw Verhaal is ook interessant voor (startende) ondernemers, want JOUW VERHAAL = JOUW MERK. Het is jouw waarom. De reden voor hetgeen je doet. Voor dat wat jij met je bedrijf wilt neerzetten en naar buiten toe wilt uitdragen. Het gaat verder dan het hoe en het wat. Het raakt de kern, waardoor het bij uitstek dé boodschap is, die verweven hoort te zijn in elke tekst, die je deelt met jouw klanten.

Werkwijze


Tijdens een persoonlijk gesprek over jouw wensen, brengen we in kaart wat de inhoud wordt van de opdracht. Daarop maak ik een offerte en een tijdsplanning, waarna we de samenwerking aangaan om tot een mooi resultaat te komen: Een unieke tekst met inhoud én bezieling.

Neem vrijblijvend per mail contact met me op. Dan maken we een belafspraak (van +/- 15 minuten), waarin ik graag hoor wat je wensen zijn. Samen bekijken we óf en hoe ik je van dienst kan zijn.

Ik hoor graag van je!

Recensies


Ik volg Maike al een tijd via Facebook en Instagram. Ik ben een groot fan van haar quotes en kaarten! Ik heb Maike benaderd voor het helpen schrijven van teksten voor mijn website. Een afspraak was al gauw gemaakt. Wij hebben samen gezeten in mijn praktijk, waar ik mijn leven en plannen aan haar verteld. Het is voor mij ontzettend lastig om mijn gevoelens in het Nederlands op papier te zetten, omdat het niet mijn moedertaal is. Ik voelde me vrij en veilig om alles met haar te delen. Zij noteerde alles in haar notitieboekje en twee weken later kreeg ik de teksten.

Toen ik de teksten las, was ik even sprakeloos; een mix van blijheid, dankbaarheid, kippenvel. Ik was gewoon verbaasd over haar vaardigheden om mijn levensverhaal met zoveel liefde en zorg op papier te zetten. Het klopt gewoon. In een keer stonden de teksten van mijn website klaar, geen aanpassingen, niets, gewoon perfect. Alles erop en eraan!

Ik raad haar werkzaamheden als schrijfster (en coach) aan. Maike haalt het beste in je naar boven. En vergis je niet, het is een klein, schattig mens, maar er zit een super mega power in! En vooral een GEWELDIG hart en een oor die alles opneemt! Maike nogmaals bedankt!

Priscilla Santalena


Ik ben heel blij met de korte teksten die je voor mij hebt geschreven! Het is echt een mooie toevoeging aan mijn producten en men reageert er ook enthousiast op.

De samenwerking verliep helemaal prima voor mij. We hebben eerst via Skype kennis gemaakt, zodat we elkaar een beetje konden leren kennen en ik aan kon geven wat ik graag wilde en nodig had. Na goedkeuring van de offerte kreeg ik binnen twee weken heel wat teksten doorgestuurd, waar ik uit kon kiezen. Dat was een lastige opgave voor mij, want er zaten veel mooie en passende teksten tussen. Na een paar aanpassingen was het de tweede ronde helemaal in orde en vrij snel daarna ontving ik mijn teksten definitief en kon ik ze gebruiken.

Maike schrijft echt “op gevoel” waardoor het eindresultaat volledig op jou afgestemd is, zeker een aanrader!

Michelle Spaan van Aandachtsmomenten