Schrijven

UNIEK

Voor een tekst, waarvan je denkt:
“Dit is precies wie ik ben en wat ik bedoel”, zit je goed bij Op Gevoel.

Geheel intuïtief, puur op gevoel, geef ik woorden aan dat wat jij wil zeggen. Mijn kracht ligt in het luisteren naar jou en het onder woorden brengen, van dat waar jij geen woorden voor kunt vinden.

“Gevoel vertelt meer dan je denkt …” Dat geldt voor mij zowel in het schrijven en redigeren van teksten, als de projectmatige ondersteuning binnen een bedrijf, alsook in het coachen. Het creëren van overzicht, inzicht en structuur is mijn sterke kant. Iets wat ik, met het zien van mogelijkheden, talenten en kansen, in al mijn diensten heerlijk kwijt kan.

Mijn praktijkruimte doet tevens dienst als werkruimte, waar ik kan schrijven. Het is een plek van rust, vrijheid en aandacht, waarin jij met jouw verhaal centraal staat. 

WERKWIJZE

Tijdens een persoonlijk en oriënterend gesprek over jouw wensen, brengen we in kaart wat de inhoud wordt van de opdracht. Daarop maak ik een offerte en een tijdsplanning, waarna we nauw zullen samenwerken om tot een mooi resultaat te komen: een tekst met inhoud en bezieling.

Dat kan gaan om een tekst voor een speciale gelegenheid, denk aan een huwelijk, afscheid of geboorte. Maar ik ben er ook voor de (startende) ondernemer met duizend-en-één ideeën, voor wie het moeilijk is ze concreet te maken, laat staan op papier te krijgen. Je kunt dan denken aan teksten voor de website, foldermateriaal of social media.  

Ben jij op zoek naar een tekst met inhoud én bezieling? Een tekst, die past bij jou? Bel of mail me. Ik denk graag met je mee!

IMG_20190523_104639_700

EIGEN WERK

Zelf schrijf ik graag over gevoelens en perspectief, over het maken van keuzes, van jezelf houden en het leven. Over veranderingen, onderuit gaan, moed houden en voor jezelf staan. En absoluut het allerliefst schrijf ik over de liefde. Dat doe ik in kleine teksten, gedichten en quotes op Instagram én in mijn blogs.

Neem eens een kijkje. Zo krijg je direct een beeld van mijn stijl van schrijven.
“Zie” ik je daar?!

RECENSIE

Maike, ik wil je onwijs bedanken voor wat jij voor mij gedaan hebt. Een zielsontmoeting! Jij bent een bijzondere vrouw met een enorm talent! Het goed kunnen luisteren en een verhaal toveren waar een hele leven in zit, dit is bijzonder, dit is jouw kracht! Ik moet eerlijk bekennen, dat ik het nogal onbetaalbaar vind, wat jij voor mij gedaan hebt. Ik ben je heel erg dankbaar.”

  • Prachtige teksten! Warm, uitnodigend en duidelijk.
  • Heel mooi verhaal.
  • Wat een mooie teksten. Ik ben er echt door geraakt.
  • Wat een mooie website en een nog mooiere tekst, waarin je jouw levensverhaal beschrijft.