Schrijven

Schrijfdienst

Kun jij wel wat creatieve, invoelende en meedenkende schrijfhulp gebruiken? 

Dan zit je meer dan goed bij Op Gevoel!

Op Gevoel is naast een merk met eigen teksten namelijk ook een schrijfdienst

Vanuit mijn passie voor taal en de hulp van mijn invoelende vermogen, schrijf ik met veel plezier woorden op maat. Ik stem mij daarvoor af op jou en jouw wensen.

Tijdens onze samenwerking “lees” ik jou tussen de regels door, stel ik je verdiepende vragen en denk ik creatief én kritisch met je mee. 

Op die manier ontstaan er unieke teksten. Perfect passend bij jou. Precies zoals jij wilt!

Aanbod

Redigeren

Bang voor spel-, taal en/of stijlfouten in je teksten?

Heb je een tekst geschreven voor je website, een folder of social media en wil je graag objectieve feedback?

Laat jouw woorden dan door mij lezen en redigeren.


Schrijven Op Maat 

Ben jij op zoek naar een passende tekst voor een bijzondere gelegenheid, zoals een huwelijk, geboorte of overlijden? 

Wil je jouw vriendin, die zoveel voor je doet, met een persoonlijk gedichtje in het zonnetje zetten?

Lukt het maar niet een pakkende oneliner voor je bedrijf te verzinnen?

Worstel je met je website- folder- en/of social mediateksten?

Ben je bezig met een e-book, schrijf je een reader voor een workshop of probeer je jouw bedrijfsplan uit te werken, maar lukt het je maar niet om het goed op papier te krijgen?

Samen vinden we de juiste woorden!

Ik vind het heerlijk om creatief mee te denken, je kritische vragen te stellen en van daaruit op gevoel jouw teksten te schrijven. 

Jouw Verhaal

Vanuit mijn achtergrond als coach ben ik zeer geïnteresseerd in jouw verhaal. Iedereen heeft immers een verhaal. Een verhaal, zoals er geen ander is. Een verhaal dat het, naar mijn mening, verdient om verteld te worden. Ik vind het heerlijk om jouw verhaal te vangen. Te verwoorden. De kern te vinden en de rode draad te ontrafelen.

Maar het gaat natuurlijk niet om mij. Het gaat om jou. Jouw verhaal vertellen heelt. Het doet recht aan wat er geweest is, wat gaat komen, maar bovenal aan dat wat er nu is.

Het is mogelijk jouw unieke verhaal door mij te laten verwoorden. We zoomen dan in op je kernwaarden, opmerkelijke en belangrijke gebeurtenissen, keuzes die bepalend waren, je visie en je missie in het leven én dat waarvan je droomt en geniet.

Het tekstdocument is een ANKER, waaruit je inzichten haalt voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Maar ..

Jouw Verhaal is ook interessant voor (startende) ondernemers, want JOUW VERHAAL = JOUW MERK.

Jouw Verhaal is jouw WAAROM. De reden voor hetgeen je doet. Voor dat wat jij met je bedrijf wilt neerzetten en naar buiten toe uit wilt dragen. Het is je missie en het gaat daarmee verder en dieper dan het hoe en het wat. Het raakt de kern, waardoor het bij uitstek dé boodschap is, die verweven hoort te zijn in elke tekst, die je deelt met jouw klanten.

Werkwijze

Heb jij het idee, dat ik iets voor jou kan betekenen?
Wil je meer weten of heb je een specifieke vraag?

Neem dan even per mail contact met me op. We maken dan een belafspraak, waarin we samen bekijken óf en hoe ik je van dienst kan zijn.

Tijdens een persoonlijk gesprek over jouw wensen, die we kort daarna plannen, brengen we in kaart wat de inhoud wordt van de opdracht. Vervolgens maak ik een offerte en een tijdsplanning, waarna we de samenwerking aangaan om tot een mooi resultaat te komen …

Een unieke tekst met inhoud én bezieling.

Ik spreek je graag!


Ik volg Maike al een tijd via Facebook en Instagram. Ik ben een groot fan van haar quotes en kaarten! Ik heb Maike benaderd voor het helpen schrijven van teksten voor mijn website. Een afspraak was al gauw gemaakt. Wij hebben samen gezeten in mijn praktijk, waar ik mijn leven en plannen aan haar verteld. Het is voor mij ontzettend lastig om mijn gevoelens in het Nederlands op papier te zetten, omdat het niet mijn moedertaal is. Ik voelde me vrij en veilig om alles met haar te delen. Zij noteerde alles in haar notitieboekje en twee weken later kreeg ik de teksten.

Toen ik de teksten las, was ik even sprakeloos; een mix van blijheid, dankbaarheid, kippenvel. Ik was gewoon verbaasd over haar vaardigheden om mijn levensverhaal met zoveel liefde en zorg op papier te zetten. Het klopt gewoon. In een keer stonden de teksten van mijn website klaar, geen aanpassingen, niets, gewoon perfect. Alles erop en eraan!

Ik raad haar werkzaamheden als schrijfster (en coach) aan. Maike haalt het beste in je naar boven. En vergis je niet, het is een klein, schattig mens, maar er zit een super mega power in! En vooral een GEWELDIG hart en een oor die alles opneemt! Maike nogmaals bedankt!

Priscilla Santalena


Ik ben heel blij met de korte teksten die je voor mij hebt geschreven! Het is echt een mooie toevoeging aan mijn producten en men reageert er ook enthousiast op.

De samenwerking verliep helemaal prima voor mij. We hebben eerst via Skype kennis gemaakt, zodat we elkaar een beetje konden leren kennen en ik aan kon geven wat ik graag wilde en nodig had. Na goedkeuring van de offerte kreeg ik binnen twee weken heel wat teksten doorgestuurd, waar ik uit kon kiezen. Dat was een lastige opgave voor mij, want er zaten veel mooie en passende teksten tussen. Na een paar aanpassingen was het de tweede ronde helemaal in orde en vrij snel daarna ontving ik mijn teksten definitief en kon ik ze gebruiken.

Maike schrijft echt “op gevoel” waardoor het eindresultaat volledig op jou afgestemd is, zeker een aanrader!

Michelle Spaan van Aandachtsmomenten