Gedichten & Quotes

Het is al een hele tijd dat ik intuïtief, op gevoel, gedichten en teksten schrijf. De woorden en zinnen komen spontaan als inspiratie bij mij binnen. Op onbewaakte momenten. Juist wanneer ik het niet verwacht. Vaak schrijf ik ze direct op of zet ze in mijn telefoon, om ze later te bewerken en ter inspiratie op Instagram te plaatsen.

Schrijven, is mijn passie. Ik geniet van het spelen met woorden om daarmee net datgene te kunnen zeggen, wat raakt, inspireert of op dat moment nodig is. 

Omdat ik mijn schrijfsels als deel van mijzelf zie – ze zijn uit mijn leven geschreven – deel ik ze graag met jou. Ik wil daarmee bijdragen aan een wereld, waarin we open kunnen zijn over onze gevoelens en gedachten, zodat we meer begrip en respect voor elkaar krijgen. In openheid jezelf laten zien, geeft de ander de mogelijkheid en het vertrouwen datzelfde te doen, waardoor er steeds meer ruimte en vrijheid komt om te zijn, wie je bent. 

Hou jij van woorden en wil je (meer) dagelijkse inspiratie? Ga dan naar mijn Instagram pagina. Ik verwelkom je daar graag als volger!