Coachen

WERKWIJZE

Op Gevoel, is de kracht van mijn manier van werken.

Een coachsessie krijgt afgestemd op jou de vorm en inhoud, die voor jou op dat moment goed is. Dus geen lange en ingewikkelde trajecten, waaraan je weken en soms zelfs maanden vastzit, maar de vrijheid om zelf – in overleg met mij – te bepalen wanneer, hoe vaak en met welk(e) doel(en) we de sessie(s) invullen.

In het kort zijn er twee opties:

1. Het kan zijn dat jij je eenmalig uit wilt praten, jouw ‘probleem’ wilt bespreken, wilt komen tot nieuwe inzichten en daaraan voldoende hebt om zelf verder te kunnen.

2. Het kan ook zijn dat je met een concrete hulpvraag komt.

Er is iets waar je tegenaan loopt en waarmee jij daadkrachtig en in meerdere sessies aan de slag wilt. De diepte in. Jezelf beter leren kennen, je bewustzijn vergroten en meer inzicht in jouw situatie, jouw behoeften en wat je nu kunt doen om zelf een duurzame verandering in gang te zetten.

Het kan beide en de tweede mogelijkheid vloeit vaak voort uit de eerste, maar dat hoeft niet. Het hangt volledig af van de (telefonische) kennismaking, de eerste sessie en jouw hulpvraag/behoefte.

VOOR WIE

Voor jou, als je wel wat meedenkende, creatieve en invoelende ondersteuning kunt gebruiken.

Binnen het coachen richt ik mij op de (hoog)gevoelige vrouw, die elke dag weer het beste van zichzelf geeft. Aan haar partner, kinderen, familie, vrienden, collega’s, werknemers, klanten, buren en ga zo nog maar even door. Ze vergeet daarin echter één ding .. ZICHZELF!

Wil jij ..

  • jezelf zijn en jezelf (leren) kennen?
  • vaker JA zeggen tegen jezelf?
  • meer rust, energie en daadkracht?
  • begrijpen wat je gevoel je vertelt?
  • jouw zelfvertrouwen vergroten?
  • werken aan een positief zelfbeeld?
  • minder piekeren en meer vertrouwen?
  • weten wat je wilt en richting bepalen?
  • leren omgaan met hooggevoeligheid?
  • je kernwaarden en talenten helder krijgen?

Zeg je nu volmondig JA, maar lukt het je niet alleen? Laten we het dan samen doen.

Eén coachgesprek kan al een groot verschil maken .. 

Mail me dan plannen we een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek.

TARIEVEN

Coaching in de praktijk
Duur: +/- 90 minuten
Kosten: € 65,-
De eerste sessie is inclusief intake.
De factuur volgt na de sessie per mail.

Coachsessie via Skype
Duur: 60 minuten
Kosten: € 50,-
De factuur wordt na het maken van een afspraak per mail verzonden en dient vooraf te worden voldaan.

Tarieven zijn inclusief BTW.
Een verwijzing van de huisarts is niet nodig.
De coachsessies komen niet in aanmerking voor een vergoeding door de zorgverzekeraar.

IMG-20190523-WA0001

RECENSIE

“Inmiddels kom ik al zo’n driekwart jaar bij Maike. En ik ben zo blij dat ik haar als coach heb! Als ik terug denk aan hoe we zijn begonnen dan weet ik dat dit allemaal ‘zo heeft moeten zijn’. Deze ontdekking en nog zoveel meer moois dat altijd onbesproken was voor mij, daar heeft Maike woorden en beleving aan gegeven. Hierdoor heb ik “mijn ik” herontdekt, die door de jaren in het aannemen van verschillende rollen als moeder, werk, partner, onbewust tekort is gedaan. Dan denk ik terug aan die mooie bloem, die zij voor mij heeft getekend, die mij voorstelde. De bloem heeft nu in afgelopen driekwart jaar wortels gekregen, het koppie hangt niet meer, maar verwondert de wereld positief en vol liefde. En daar ben ik Maike zo dankbaar voor.

Maike, ik vind het mooi dat jij je nu steeds meer gaat profileren. Blijf hierin groeien, wat mij betreft mag heel Lichtenvoorde weten van jou en jouw praktijk!”

– Anoniem –